Hoe werkt het?

Anonimiteit, discretie en snelheid zijn cruciale  kernaspecten waarop de service van StadsKliniek gebaseerd is. Op de verpakking waarin zelfafname materialen zitten, staat niets vermeld over soa testen (blanco verpakking). Naast het versturen van deze verpakking naar het adres van jouw keuze, kun je ook ervoor kiezen om jouw bestelling af te halen bij een van de PostNL afhaalpunten.

Nadat je de test via onze website hebt besteld en betaald, verzenden wij onmiddellijk jouw pakket zodat je het de volgende dag kunt ontvangen. Voor het verzenden van jouw bestelling, brengen wij €2,90 in rekening en €4,90 voor het afhalen daarvan bij een PostNLpunt.  In dit geval moet je jouw pakket binnen 2 dagen ophalen zodat het niet naar ons wordt teruggestuurd.

Nadat je het soatest materiaal zelf hebt afgenomen, stuur je he terug in het daarvoor bestemde envelop dat je meegekregen hebt. De samples worden door onze dienst naar het laboratorium gebracht op dezelfde dag waarop wij ze ontvangen zodat jouw uitslagen de volgende werkdag bekend zullen zijn.