Stadskliniek Eindhoven

SOA Kliniek Eindhoven

Soa test zonder wachttijd

Uitslag
volgende werkdag bekend

Soa test in Eindhoven | Volledig anoniem. Geen wachttijd.

Anoniem en vertrouwd een soa test afnemen in Eindhoven? Bij StadsKliniek kun je op zeer korte termijn terecht voor een afspraak en krijg je binnen 2 werkdagen al de uitslag.

Je kunt je bij ons laten testen op veelvoorkomende soa’s zoals chlamydia, gonorroehiv, syfilis (ook wel bekend als lues), hepatitis (A, B en C), en herpes. Maar ook voor een aantal minder bekende soa’s zoals mycoplasma genitalium en trichomonas vaginalis kun je bij StadsKliniek terecht.

Veel klanten in Eindhoven komen naar ons omdat zij:

 

  • Liever niet naar de huisarts gaan
  • Snel terecht willen voor een afspraak
  • Anoniem getest of behandeld willen worden
  • Niet voor een GGD-consult  in aanmerking komen
  • Zich samen met hun (nieuwe) partner willen testen
  • Zekerheid willen
Stadskliniek Eindhoven

StadsKliniek Eindhoven

(gratis parkeren)

Fellenoord 130

(Regus gebouw, 3de verdieping)

5611 ZB Eindhoven

E-mail: info@stadskliniek.nl

Telefoon: 085 065 7672

Openingstijden

Maandag:      09:30-17:45
Dinsdag:        09:30-17:45
Woensdag:    09:30-17:45
Donderdag:   09:30-17:00
Vrijdag:          09:30-17:45
Weekend:      Gesloten

Maak nu een afspraak. Binnen 2 werkdagen de uitslag

StadsKliniek is een privékliniek en werkt niet met lange wachttijden. Bij ons kun je daarom direct terecht voor een afspraak. Het is mogelijk om je te laten testen, maar ook voor een behandeling kun je bij ons terecht. Een soa test duurt bij ons slechts een kwartier en binnen 2 dagen krijg je de uitslag.

Soa Behandeling in Eindhoven

Is er een soa bij je vastgesteld? Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig kun je bij StadsKliniek snel terecht voor een goede behandeling door één van onze BIG-geregistreerde artsen. Deze kunnen je behandelen voor chlamydia, gonorroe, herpes, syfilis en genitale wratten.

Prijs Soa Test

Voor het afnemen van een soa test betaal je bij StadsKliniek nooit teveel. Of je nu een basis test wilt afnemen of een meer uitgebreide test, je kunt bij ons al vanaf 100 euro terecht. Bij een basis test wordt er getest op een combinatie van chlamydia en gonorroe. Bij een uitgebreide test worden ook syfylis, hiv en hepatitis getest. Daarnaast is het mogelijk om op aparte plekken op het lichaam te testen.

Bij onze prijzen vind je al onze zeer scherpe tarieven.

StadsKliniek Eindhoven Locatie

StadsKliniek Eindhoven is gevestigd in Fellenoord en goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Onze kliniek bevindt zich in het Regus gebouw op de derde verdieping. Het centraal station ligt op nog geen 100 meter afstand en nabij ons gebouw kunt u gratis parkeren.

Stadskliniek Eindhoven

Hoe werkt een Soa test bij onze kliniek?

Een soa test geschiedt bij onze kliniek op een eenvoudige manier. Tijdens jouw vertrouwelijkegesprek met onze soaspecialist wordt bepaalt welke soa test gedaan moet worden. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je onbeschermd sekscontact hebt gehad (met een vrouw, een man of beiden).

De soa  gonorroe en chlamydia worden bij mannen door middel van een urinetest vastgesteld. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om dit door onze arts te laten doen. De urine en het vocht worden in het lab onderzocht om de uitslag binnen 1 werkdag te bepalen en bekend te maken.

De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen 1 werkdag vastgesteld wordt.