Stadskliniek Rotterdam

SOA Kliniek Rotterdam

Soa test zonder wachttijd
en binnen 15 minuten

Uitslag
volgende werkdag bekend

Soa test in Rotterdam | Anoniem en vertrouwd

Als je een soa test wilt laten afnemen in Rotterdam ben je bij StadsKliniek aan het juiste adres. Wij hanteren geen wachttijden waardoor je direct een afspraak kunt maken. Een soa test is bij ons volledig anoniem en scherp geprijsd. Bij StadsKliniek kun je je laten testen op onder meer chlamydia, gonorroe, hiv, syfilis (ook wel lues genoemd) en hepatitis (A, B en C) en herpes. Maar ook voor minder bekende soa’s zoals mycoplasma genitalium en trichomonas vaginalis kun je bij ons terecht.

Veel klanten in Rotterdam komen naar ons omdat zij:

 

  • Graag anoniem getest willen worden op een soa
  • Liever niet bij de huisarts langsgaan
  • Niet op een wachtlijst willen komen voor een soa test of behandeling
  • Niet in aanmerking komen voor een afspraak bij de GGD
  • Zekerheid willen voor hun eigen gemoedsrust
  • Zich samen met hun partner willen laten testen
Stadskliniek Rotterdam

StadsKliniek Rotterdam

(gratis parkeren)

Lichtenauerlaan 102-120

(Regus gebouw, 5de verdieping)

3062 ME Rotterdam

E-mail: info@stadskliniek.nl

Telefoon: 085 065 7672

Openingstijden

Maandag:     09:30-17:45
Dinsdag:       09:30-17:45
Woensdag:   09:30-17:45
Donderdag:  09:30-17:45
Vrijdag:         09:30-17:45
Weekend:     Gesloten

Direct een afspraak maken

Bij StadsKliniek kun je op korte termijn terecht voor een afspraak. Dit kan zowel voor een soa test als een behandeling. Neem vandaag nog contact met ons op en plan direct een afspraak in. Een soa test duurt bij ons slechts 15 minuten en binnen 2 werkdagen ontvang je van ons de uitslag.

Soa Behandeling in Rotterdam

Bij StadsKliniek kun je in Rotterdam niet alleen terecht voor een test maar ook voor een soa behandeling. Wanneer er chlamydia, gonorroe, herpes, syfilis of genitale wratten zijn vastgesteld, kun je je door één van onze BIG-geregistreerde artsen laten behandelen.

Prijs Soa Test in Rotterdam

Omdat StadsKliniek een privékliniek is, is het afnemen van een soa test bij ons altijd zeer scherp geprijsd. Wij bieden zowel een basis test voor veelvoorkomende soa’s aan als een meer uitgebreidere test. Ook kun je bij ons terecht als je je wilt laten testen op verschillende plekken op het lichaam, zoals bijvoorbeeld de keel of de anus. Bij onze prijzen vind je meer informatie en prijzen over ieder soort test.

StadsKliniek Rotterdam Locatie

StadsKliniek Rotterdam is gelegen direct aan de ringweg A16, bevindt zich in een rustige omgeving en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, zonder parkeerkosten. Op vijf minuten loopafstand zit het station Kralingse zoom, waar diverse metro- en buslijnen vertrekken.

Stadskliniek Rotterdam

Hoe werkt een Soa test bij onze kliniek?

Een soa test geschiedt bij onze kliniek op een eenvoudige manier. Tijdens jouw vertrouwelijkegesprek met onze soaspecialist wordt bepaalt welke soa test gedaan moet worden. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je onbeschermd sekscontact hebt gehad (met een vrouw, een man of beiden).

De soa  gonorroe en chlamydia worden bij mannen door middel van een urinetest vastgesteld. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om dit door onze arts te laten doen. De urine en het vocht worden in het lab onderzocht om de uitslag binnen 2 werkdagen te bepalen en bekend te maken.

De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen 2 werkdagen vastgesteld wordt.