Over StadsKliniek

Soa test zonder wachttijd

Uitslag
volgende werkdag bekend

Klachtenafhandeling

Bij StadsKliniek vinden wij het belangrijk dat je als klant goed geholpen wordt. Helaas kan het voorkomen dat je toch niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij horen dit graag terug en hopen onze service hiermee te kunnen verbeteren. We nemen elke klacht serieus en proberen de klacht altijd samen met jou zo goed mogelijk op te lossen.
 
Een klacht of geschil kun je direct bespreken met de betreffende medewerker. Als je je hier niet prettig bij voelt of als je er samen niet uit komt, kun je een klacht indienen via het klachtenformulier. Dit formulier kun je hier downloaden en ingevuld versturen aan info@stadskliniek.nl. Binnen 2 weken zal onze interne klachtenfunctionaris contact met je opnemen.
 
 
StadsKliniek is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg, een externe onafhankelijk geschilleninstantie. Indien je jouw klacht liever niet bij ons intern wilt melden, of wanneer je niet tevreden bent over onze afhandeling, kun je je direct wenden tot het Klachtenportaal Zorg. Meer informatie hierover vind je hier.
Logo Klachtenportaal Zorg

E-mail: info@stadskliniek.nl
Telefoon: 085 065 7672

StadsKliniek Amsterdam

De Cuserstraat 93
1081CN Amsterdam

StadsKliniek Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120
(Regus gebouw, 5de verdieping)
3062 ME Rotterdam

StadsKliniek Den Haag

Parkstraat 83
(Haagsche Hof gebouw, 2de verdieping)
2514 JG Den Haag

StadsKliniek Utrecht

Parkstraat 38
3581 PL Utrecht

StadsKliniek Eindhoven

Fellenoord 130
(Regus gebouw, 3de verdieping)
5611 ZB Eindhoven

StadsKliniek Breda

Ceresstraat 1
(Regus gebouw, 1de verdieping)
4811 CA Breda

Hoe werkt een Soa test bij onze kliniek?

Een soa test geschiedt bij onze kliniek op een eenvoudige manier. Tijdens jouw vertrouwelijkegesprek met onze soaspecialist wordt bepaalt welke soa test gedaan moet worden. Dit is afhankelijk van het risico dat je gelopen hebt, hoe en met wie je onbeschermd sekscontact hebt gehad (met een vrouw, een man of beiden).

De soa  gonorroe en chlamydia worden bij mannen door middel van een urinetest vastgesteld. Bij vrouwen gebeurt dit met een wattenstokje dat je zelf kunt gebruiken om vocht uit de vagina af te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om dit door onze arts te laten doen. De urine en het vocht worden in het lab onderzocht om de uitslag binnen 1 werkdag te bepalen en bekend te maken.

De soa testen op syfilis, hiv en hepatitis worden uitgevoerd via bloedonderzoek. Dit betekent dat er bloed wordt afgenomen voor labonderzoek waarna de uitslag binnen 1 werkdag vastgesteld wordt.