Partnerwaarschuwing

Als uit je soa test of soa thuistest blijkt dat je een soa hebt dan is dat natuurlijk uitermate vervelend. Het is heel belangrijk dat je sekspartner(s) ook zo snel mogelijk worden getest en behandeld. Tijdens het behandelconsult zal partnerwaarschuwing worden besproken. Wij zullen je aanbieden om een anonieme partnerwaarschuwing voor je te doen via partnerwaarschuwing.nl

Soa’s zijn besmettelijk en kunnen makkelijk worden overgedragen, ook als je zelf geen klachten hebt. Daarom is het heel belangrijk om je sekspartner(s) op de hoogte te brengen. Over het algemeen moet je sekspartner(s) van de laatste 6 maanden waarschuwen. Soms kan het nodig zijn om ook sekspartners waarmee je langer geleden seks hebt gehad te waarschuwen. Of dit nodig is hangt af van jouw persoonlijke situatie, het soort soa dat je bij je draagt en of je klachten hebt.

Wat is een anonieme partnerwaarschuwing?

Door een anonieme partnerwaarschuwing te doen kun je sekspartners waarschuwen door middel van een anonieme email of sms waarin staat zij mogelijk zijn blootgesteld aan een soa en zich moeten laten testen op soa’s. Dit bericht is volledig anoniem. Jouw naam en telefoonnummer worden hierin niet genoemd.

Voor een anonieme partnerwaarschuwing via partnerwaarschuwing.nl heb je een code nodig. Tijdens je behandelconsult bij StadsKliniek of de huisarts moet er een code voor je aangemaakt worden. Vraag hiernaar tijdens je behandelconsult.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je partners zelf te waarschuwen. Je mag ook je partner(s) meenemen naar je behandelconsult bij StadsKliniek. Geef dit aan bij het maken van je afspraak.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op via telefoon, email of WhatsApp.

Wij zullen je dan direct verder helpen.