SOA Test2021-06-17T16:04:45+02:00

SOA Test

Vandaag getest, morgen de uitslag.

  • Anoniem.
  • Geen wachttijd.
  • Uitslag volgende werkdag.
  • Klinieken in 8 steden.
  • Ook in de avond en weekend.
  • Ook voor SOA behandelingen.
  • BIG-Geregistreerde artsen.

SOA Test

Vandaag getest, morgen de uitslag.

  • Anoniem.
  • Geen wachttijd.
  • Uitslag volgende werkdag.
  • Klinieken in 8 steden.
  • Ook in de avond en weekend.
  • Ook voor SOA behandelingen.
  • BIG-Geregistreerde artsen.

SOA Test

Vandaag getest, morgen de uitslag.

  • Anoniem.
  • Geen wachttijd.
  • Uitslag volgende werkdag.
  • Klinieken in 8 steden.
  • Ook in de avond en weekend.
  • Ook voor SOA behandelingen.

SOA Test | Anoniem en Geen Wachttijd.

Als je een SOA test wilt laten afnemen ben je bij StadsKliniek aan het juiste adres. Wij hanteren geen wachttijden waardoor je direct een afspraak kunt maken. Op deze pagina lees je alles over SOA testen, hoe een test werkt, en wanneer je deze moet laten uitvoeren.

Een soa test is bij StadsKliniek volledig anoniem en scherp geprijsd. In onze klinieken kun je je laten
testen op onder meer chlamydia, gonorroe, hiv, syfilis (ook wel lues genoemd), hepatitis (A,
B en C) en herpes. Maar ook voor soa’s zoals mycoplasma genitalium en
trichomonas vaginalis kun je bij ons terecht. Ook kun je op onze site een SOA thuistest bestellen.

Maak direct online een afspraak in onze agenda of bel:

Waarom StadsKliniek?

  • Anoniem.
  • Geen wachttijd.
  • Uitslag volgende werkdag.
  • Ook in de avond en in het weekend.
  • Ook voor SOA behandelingen.
  • BIG-Geregistreerde artsen.
  • Test samen met je partner.

Wanneer moet je je laten testen op soa infecties?

Een geslachtsziekte of soa (seksueel overdraagbare aandoeningen) is een infectie die je kunt oplopen door onveilig seksueel contact. Soa worden veroorzaakt door een virus, bacterie of een parasiet. Soa gaan niet altijd gepaard met symptomen of klachten. Dit betekent dat een persoon een soa kan hebben zonder dat hij/zij er iets van merkt.

Je kunt je op soa laten testen in de volgende gevallen:

  • Je hebt onveilig sekscontact gehad
  • Je bent gewaarschuwd door iemand voor een soa
  • Er is iets misgegaan met het condoom tijdens het vrijen
  • Je hebt klachten die op een soa duiden zoals uitscheiding, wratten, blaasjes of branderig plassen
  • Je hebt klachten die kenmerkend zijn voor een acute hiv-infectie (zie hiv)
  • Je hebt een nieuwe relatie en je wilt stoppen met het condoom
  • Bij het begin van jouw zwangerschap zodat jouw kind niet besmet raakt

Laat je testen na onbeschermd seksueel contact, zelfs als je geen klachten hebt!

Vaak krijgen we de vraag: is het nodig dat ik me laat testen want ik heb geen last van klachten?

De meeste soa veroorzaken geen klachten. Dit maakt de soa erg verraderlijk waardoor je onbewust jouw sekspartner(s) kunt besmetten. Het oplopen of verspreiden van soa is nooit wenselijk. Echter veel mensen durven zich niet te laten testen wegens schaamte of omdat er een taboe rust op soa.
Om dezelfde reden vinden ze het ook vaak lastig om hun sekspartners te waarschuwen. Gelukkig bieden wij via onze kliniek de mogelijkheid om zelf de sekspartners anoniem te informeren zonder aan te geven wie ons deze taak heeft toevertrouwt.

Ondanks deze barrières is het noodzakelijk je tijdig te laten testen op soa wanneer er sprake is geweest van onbeschermd seksueel contact. Dit is de enige manier om de schade veroorzaakt door deze aandoeningen te voorkomen of te beperken. Maak daarom een afspraak om je voor de zekerheid te laten testen!

Hoe werkt een SOA test?

Bij onze kliniek duurt een soa test ongeveer 15 minuten. Om jou een idee te geven over hoe het soa onderzoek wordt uitgevoerd, kun je onderstaande informatie doornemen.

Nadat je online of telefonisch een afspraak hebt gemaakt bij één van onze klinieken

Je wordt discreet ontvangen door onze soa-specialist (arts) die jou een aantal vragen stelt over jouw laatste seksuele contacten. Op basis van jouw antwoorden kan de arts in overleg met jou bepalen welke soa testen gedaan moeten worden op basis van de risico’s die je gelopen hebt.

De manier waarop je seks hebt gehad (oraal, vaginaal of anaal) kan van invloed zijn op het type soa test dat voor jou geschikt is. Het type test is ook afhankelijk van de persoon met wie je seksueel contact hebt gehad (man, vrouw, transgender). Onze arts zal dit met jou bespreken. Alles wat je vertelt aan onze arts is 100% vertrouwelijk.

SOA test op een simpele en discrete manier

Wij hanteren drie methodes (urine, uitstrijkje of bloed) om de soa testen te kunnen uitvoeren. Welke soa test voor jou geschikt is, bepaalt de arts aan de hand van het risico dat je hebt gelopen tijdens het onbeschermde vrijen.

De test op chlamydia en gonorroe wordt gedaan middels urineonderzoek bij mannen en een vaginaal uitstrijkje/swab bij vrouwen. Deze laatste methode (swab) wordt ook toegepast in het geval dat er sprake is geweest van anaal en oraal seksueel contact zowel bij mannen als bij vrouwen. Je kunt ervoor kiezen om de swab zelf te doen of dit aan de arts toe te vertrouwen.

Voor het testen op andere soa zoals hiv, hepatitis B en syfilis wordt bloed afgenomen door de arts waarna de monstertjes naar het laboratorium worden gestuurd om de uitslag te bepalen.

Heb je uitslag, wratjes, blaasjes of bultjes dan kan het zijn dat je een herpes genitalis infectie hebt of een infectie met HPV (humaan papilloma virus) dat genitale wratten kan veroorzaken. De diagnose herpes genitalis of genitale wratten wordt met het oog gesteld. In de meeste gevallen hoeft de arts geen monster te nemen van de blaasjes of wratjes.

SOA Test voor swingers

De meeste swingers hebben meer wisselende seksuele contacten dan gemiddeld en dat gebeurt in de praktijk vaak niet veilig (zonder condoom). Wist je bijvoorbeeld dat je van onveilig oraal contact ook soa’s in je keel kunt krijgen? Ook kan het zijn dat het condoom scheurt, niet wordt gewisseld tussen verschillende contacten of onderling seksspeeltjes worden uitgewisseld. Het is daarom verstandig om je regelmatig te laten testen op soa’s.

Het komt soms voor dat je tijdens een spannend avontuurtje het condoom vergeet of dat jij en je partners de voorkeur hebben om zonder condoom te vrijen. In dat geval is het belangrijk dat zowel jij als je partners regelmatig worden getest en dat jullie de vrijheid voelen hierover te spreken en elkaar de uitslag kunnen laten zien. Wees naar elkaar eerlijk over je contacten en wanneer je voor het laatst bent getest. Niemand houdt graag een soa over na een plezierige avond.

Bij onze klinieken in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Breda, Almere, en Amstelveen en Eindhoven kunnen swingers anoniem en zonder wachttijd terecht voor een soa test. Tijdens het consult oftewel het gesprek met de arts, wordt samen met jou bepaald welke soa testen voor jou verstandig zijn om te doen. Dit is afhankelijk van de risico’s die je hebt gelopen tijdens het onveilige contact. De uitslag van de soa test is de volgende werkdag bekend. Wij zorgen zelf voor de juiste behandeling indien de uitslag positief is. Hiervoor kun je de volgende dag al terecht.

Ben je swinger en wil je samen met je partner komen dan is dit ook mogelijk. Jullie mogen samen het consult met de arts in of je kunt op je partner wachten in de wachtruimte.

Deze mogelijkheid waarvan swingers gebruik kunnen maken, is gebaseerd op anonimiteit en snelheid. Indien gewenst kunnen wij de officiële uitslagen van het laboratorium bezorgen zodat ze als bewijs kunnen dienen voor je partners.

SOA test voor mannen die seks hebben met mannen

Ben je een man en heb je seks met mannen of heb je een vrouwelijke partner maar je hebt weleens seks met andere mannen, dan kun je in principe terecht bij de GGD voor een gratis soa test.

Echter, niet iedereen wil dat. Misschien heb je geen zin hebt om lang te moeten wachten voordat je terecht kunt voor een afspraak. Ook kan het zijn dat je geen zin hebt om te wachten in de wachtkamer of dat je liever geen bekenden wilt tegenkomen. Wellicht heb je naast jouw vaste partner weleens seks hebt met mannen en dat je niet wenst dat zij dit weet. Bij StadsKliniek kun je terecht voor een anonieme soa test zonder wachttijd. Wij hebben ruime ervaring met verschillende situaties en je kunt altijd rekenen op onze discretie.

Vaak hebben mannen die seks hebben mannen meer wisselende contacten dan gemiddeld. Het is belangrijk om stil te staan bij de risico’s van onveilig seksueel contact. Orale seks gebeurt vaak zonder condoom. Wist je bijvoorbeeld dat je van onveilig oraal contact ook soa’s in je keel kunt krijgen?

Heb je wisselende partners? Ga dan verstandig om met je seksualiteit vooral als jij en jouw partners de voorkeur hebben zonder condoom te vrijen. Het gebeurt soms dat het condoom scheurt, niet wordt gewisseld tussen verschillende contacten of onderling seksspeeltjes worden uitgewisseld. Het is daarom verstandig dat zowel jij als je partners regelmatig worden getest en dat jullie de vrijheid voelen om hierover te spreken en elkaar de uitslag kunnen laten zien. Wees naar elkaar eerlijk over je contacten en wanneer je voor het laatst bent getest.

Mannen die seks hebben met mannen behoren tot een zogenaamde “risicogroep” en komen daarom in aanmerking voor een gratis test bij de GGD. Momenteel lopen de wachttijden voor een gratis test erg op. Het is mogelijk dat je snel terecht kunt, maar vaak moet je een paar maanden wachten voordat je aan de beurt bent. Soms word je door de assistente verwezen naar de huisarts of naar een soakliniek zoals StadsKliniek.

Bij onze klinieken in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Breda en Eindhoven kun je dezelfde dag terecht voor een soa test. Wij hebben geen wachttijd. De testen worden afgenomen in onze kliniek en worden bepaald door een ISO-gecertificeerd laboratorium dat ook soa testen voor de GGD uitvoert.

Tijdens het consult wordt samen met jou bepaald welke soa testen voor jou verstandig zijn om te doen. Dit is afhankelijk van de risico’s die je hebt gelopen tijdens het onveilige contact. De uitslag van de soa test is de volgende werkdag bekend. Wij zorgen zelf voor de juiste behandeling wanneer de uitslag positief is. Hiervoor kun je de volgende dag al terecht.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op via telefoon, email of WhatsApp.

Wij zullen je dan direct verder helpen.

SOA Test afspraak maken

Maak online een afspraak voor een SOA test of behandeling

Belangrijke informatie voor de afspraak

Chlamydia en gonorroe kunnen we betrouwbaar testen vanaf 10 dagen na
seksueel contact;

Voor mannen: Vanaf 3 uur vóór de afspraak niet meer plassen! Anders zelf de eerste straal ochtendurine opvangen in schoon flesje of potje en meenemen;

Betalen kan per pin of contant;
Uitslag na 1 werkdag bekend;
Kosteloos annuleren tot 72 uur vóór de afspraak uitsluitend per email.

Let op
Heb je een hoog risico gelopen op een
hiv-infectie in de afgelopen 72 uur?
Of is er sprake geweest van seksueel
geweld?

Neem dan eerst telefonisch contact op
met 085-0657672.

Neem in geval van spoed buiten onze openingstijden contact op met de dichtstbijzijnde Huisartsenpost, Spoedeisende Hulp of het Centrum voor Seksueel Geweld.

Prijs SOA test

Wat kost een SOA test?

Basis SOA Test

110,-
  • Je wordt getest op:
  • Gonorroe
  • Chlamydia

Uitgebreide SOA Test

160,-
  • Je wordt getest op:
  • Gonorroe
  • Chlamydia
  • Syfillis
  • HIV
  • Hepatitis B of C

Extra lichaamslocatie

35,-
  • Speciaal voor chlamydia en gonorroe:
  • SOA test op extra lichaamslocatie.
  • Bijvoorbeeld op keel of anus als aanvullende locatie.

Veelgestelde vragen

Wat kost een soa test bij StadsKliniek?2020-01-20T15:26:24+01:00

De prijs van een soa test bij StadsKliniek is afhankelijk van de soa’s waarop je getest wilt worden. De basistest bestaat uit een test op chlamydia en gonorroe, de meest voorkomende soa’s in Nederland. Deze basistest kost € 100,00.

Met een uitgebreide soa test word je ook getest op syfilis, hiv en hepatitis B of C. Deze soa test kost € 150,00. Daarnaast kun je een soa test laten uitvoeren op extra locaties op het lichaam, bijvoorbeeld bij chlamydia en gonorroe. Dit kost € 35,00 extra per locatie.

Je kunt bovendien voor een meerprijs getest worden op minder bekende soa’s, zoals mycoplasma genitalium en trichomonas vaginalis. Maak direct een afspraak voor een soa test bij StadsKliniek.

Kan ik me op meerdere soa’s laten testen?2020-01-20T15:27:15+01:00

Ja, dat is mogelijk. De basistest bestaat altijd uit een soa test op chlamydia en gonorroe. Deze soa’s komen het vaakst voor in Nederland. Je kunt je tijdens dezelfde afspraak ook op andere soa’s laten testen.

Dit kun je tijdens de afspraak aangeven. De afspraak duurt niet lang en je ontvangt altijd binnen één werkdag de uitslag van je soa test, ongeacht het aantal soa’s waarop je getest bent.

Kan ik op meerdere locaties op het lichaam een soa test laten uitvoeren?2020-01-20T15:28:21+01:00

Ja, dat is mogelijk en vaak ook aanbevolen. Onder meer chlamydia en gonorroe kunnen zich op meerdere locaties op het lichaam bevinden. Bovendien kan een soa als chlamydia zich bijvoorbeeld in de anus bevinden, maar niet in de vagina. Om er zeker van te zijn dat je helemaal geen soa hebt, is een soa test op meerdere locaties op het lichaam verstandig.

Een soa test op een extra locatie op het lichaam kost € 35,00 extra per locatie.

Ik ben gewaarschuwd, maar heb geen klachten. Moet ik toch getest worden?2020-01-20T15:29:09+01:00

Ja, dit is erg belangrijk. Veel soa’s geven in lang niet alle gevallen klachten. Dat wil echter niet zeggen dat je dan ook geen soa hebt. Zo veroorzaakt chlamydia bij slechts 10% van de vrouwen en 50% van de mannen klachten. 

Op langere termijn kan een onbehandelde soa echter alsnog klachten veroorzaken, die vaak ernstiger zijn dan een recente soa. Bovendien is de soa ook zonder klachten nog besmettelijk. Je kunt dus zonder het door te hebben een soa verder verspreiden.

Ben je gewaarschuwd, dan heb je waarschijnlijk seks gehad met iemand die een soa had. Was de seks onveilig, dan is de kans dat je zelf een soa hebt groot. Ook bij veilige seks bestaat er een klein risico dat je een soa hebt opgelopen.

Neem geen risico en plan direct een soa test in bij StadsKliniek wanneer je bent gewaarschuwd door een (voormalige) partner.

Ik heb onveilige orale seks gehad, kan ik een soa hebben?2020-01-20T15:30:29+01:00

Ja, dat is mogelijk. Het is een groot misverstand dat soa’s niet verspreid kunnen worden door orale seks. De kans op een besmetting is relatief lager dan bij vaginale of anale seks, maar wel reëel. 

Soa’s die het vaakst oraal worden overgedragen zijn gonorroe en herpes. Ook chlamydia en hiv kunnen echter via orale seks worden verspreid. In het geval van hiv is dit in principe alleen het geval wanneer er sperma in de mond komt of wanneer er wondjes in de mond aanwezig zijn. Zonder wondjes in de mond en wanneer er geen sperma in de mond komt is de kans bijzonder klein.

Heb je onveilige orale seks gehad, dan kun je een soa test laten uitvoeren in de keel. Dit gaat met behulp van een uitstrijkje. Deze orale soa test kan worden uitgevoerd bij StadsKliniek. De uitslag ontvang je altijd binnen één werkdag.

Moet ik nuchter zijn voor een soa test?2020-01-20T15:50:54+01:00

Nee, dat is niet nodig. Een soa test kan betrouwbaar uitgevoerd worden ongeacht of je die dag gegeten hebt. Kom je voor een urinetest, dan is het wel belangrijk dat je drie uur voorafgaand aan de soa test niet hebt geplast.

Ik ben ongesteld, kan een soa test alsnog worden uitgevoerd?2020-01-20T15:51:21+01:00

Ja, dat is mogelijk. De bacteriën waarop je getest wordt blijven altijd aanwezig in de vagina. Een uitstrijkje is dus nog steeds betrouwbaar tijdens je menstruatie. Het uitvoeren van een uitstrijkje kan wel iets gevoeliger zijn.

Wanneer ontvang ik de uitslag van mijn soa test?2020-01-20T15:53:09+01:00

Je ontvangt uitslag van een soa test bij StadsKliniek binnen één werkdag. Wij zijn ons ervan bewust dat je zo snel mogelijk duidelijkheid wilt hebben. Daarom willen wij je zo kort mogelijk laten wachten. Het maakt niet uit of je enkel een basis soa test laat uitvoeren, of op meerdere soa’s laat testen: de uitslag ontvang je altijd binnen één werkdag.

Maak direct een afspraak voor een soa test bij één van de locaties van StadsKliniek.

Is een soa thuistest ook betrouwbaar?2020-01-20T16:14:16+01:00

Dat hangt af van de soa thuistest die je kiest. Helaas bestaat er op het internet niet of nauwelijks controle voor de betrouwbaarheid van een soa thuistest. 

Er bestaan echter wel degelijk betrouwbare soa thuistests. Je kunt een soa thuistest bestellen in onze webshop.

Deze is van dezelfde hoge kwaliteit als de soa test die bij een soa kliniek van ons wordt uitgevoerd. 

De soa thuistest wordt geleverd met uitgebreide instructies over de uitvoering van de soa test. Het uitstrijkje of de urine kan vervolgens worden opgestuurd naar ons laboratorium, waarna je snel de uitslag ontvangt. 

Ook bij een positieve soa thuistest van StadsKliniek kun je behandeld worden bij ons.

Kan ik (voormalige) partners via StadsKliniek laten waarschuwen bij een positieve uitslag?2020-01-20T15:53:39+01:00

Ja, dat is mogelijk. Wij beseffen ons dat het ongemakkelijk kan zijn om een (voormalige) partner te waarschuwen wanneer je soa test positief blijkt te zijn. Toch is het erg belangrijk om (voormalige) partners op de hoogte te stellen van de uitslag. Het kan namelijk zijn dat ook zij een soa met zich dragen. Dit kan een risico vormen voor hun gezondheid, maar ook leiden tot verdere verspreiding.

Je kunt volledig anoniem (voormalige) partners laten waarschuwen via StadsKliniek. Zij komen niet te weten dat deze waarschuwing van jou afkomstig is, maar weten wel dat zij er goed aan doen om een soa test te laten uitvoeren.

Moet ik na een soa behandeling opnieuw getest worden?2020-01-20T15:54:20+01:00

Nee, dat is in principe niet nodig. De behandeling van een soa is doorgaans bijzonder effectief. Zo kan chlamydia eenvoudig behandeld worden met een enkele antibioticakuur. 

Alleen wanneer er sterke aanwijzingen zijn dat de soa nog niet verdwenen is, kan er na de behandeling nog een test worden uitgevoerd.

Ik heb deze week onveilige seks gehad, kan ik me al laten testen?2020-01-20T15:55:27+01:00

Nee, dat is niet verstandig. Iedere soa heeft een zogenaamde incubatietijd. Dit is de tijd tussen het moment van besmetting en het moment dat er een betrouwbare test kan worden uitgevoerd en/of klachten (kunnen) ontstaan.

Tijdens de periode kan nog geen betrouwbare soa test worden uitgevoerd. Voor chlamydia en gonorroe wordt een wachttijd van ongeveer 10 dagen aanbevolen. Voor andere soa’s kan dit een langere periode. Zo wordt voor syfilis een periode van 4 weken aanbevolen.

Laat je toch een soa test uitvoeren binnen een week na het laatste onveilige seksuele contact, dan is de soa test niet betrouwbaar. Dit betekent dat de soa test wellicht negatief is, maar je toch een soa hebt.

Deze wachtperiode geldt altijd, dus ook voor een soa test bij de huisarts of GGD.

Welke soa’s komen het vaakst voor in Nederland?2020-01-20T15:59:22+01:00

Chlamydia en gonorroe komen met afstand het vaakst voor in Nederland. Chlamydia wordt jaarlijks meer dan 20.000 keer gediagnosticeerd, terwijl gonorroe meer dan 6.000 keer per jaar wordt aangetroffen.

Deze soa’s zijn eenvoudig over te dragen, maar geven niet altijd klachten. Hierdoor hebben mensen de soa vaak enige tijd zonder dit te weten. In deze periode vindt vaak verdere verspreiding plaats.

Andere soa’s, zoals syfilis en hiv, komen minder vaak voor. Syfilis en hiv komen met name voor onder mannen die seks hebben met mannen. De diagnose voor syfilis wordt jaarlijks meer dan 1.000 keer gesteld. De diagnose voor hiv wordt jaarlijks enkele honderden keren gesteld.

Bronnen:

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu

https://www.rivm.nl/chlamydia-trachomatis
https://www.rivm.nl/syfilis
https://www.rivm.nl/hiv

Hoe groot is de kans op besmetting als ik seks heb gehad met iemand die een soa heeft?2020-01-20T16:00:09+01:00

Dit hangt af van de soa, de wijze van seks en de persoon die besmet wordt. Bovendien zijn er nog geen nauwkeurige schattingen. Het is namelijk moreel onmogelijk om een gecontroleerd experiment uit te voeren om de kans op overdracht vast te stellen.

Geschat wordt dat de kans op overdracht van chlamydia van vrouw op man (vaginaal) ongeveer 25-30% is. De kans van overdracht van chlamydia van man op vrouw (vaginaal) wordt geschat op ongeveer 40-45%. 

Het loopt per soa en per wijze van seksueel contact uiteen hoe groot het risico is. De kans op overdracht bij orale seks is doorgaans kleiner, hoewel niet verwaarloosbaar.

Het risico op overdracht van hiv bij vaginale seks is een stuk kleiner dan bij bijvoorbeeld chlamydia. Daar staat tegenover dat de kans op overdracht van hiv bij anale seks relatief groter is dan bij vaginale seks.

Heb je onveilige seks gehad met iemand die (mogelijk) een soa heeft, dan is het belangrijk om altijd een soa test te laten uitvoeren. Alleen door een soa test te laten uitvoeren weet je zeker of je besmet bent geraakt.

Wordt een soa test bij mannen met een wattenstaafje in de urinebuis uitgevoerd?2020-01-20T16:01:31+01:00

Nee, dat is niet nodig. Soa’s als chlamydia en gonorroe kunnen met behulp van een simpele urinetest worden vastgesteld. Soa’s als hiv, syfilis en hepatitis B worden vastgesteld met behulp van bloedonderzoek. 

Bij herpes moet er soms vocht worden afgenomen uit een blaasje om er zeker van te zijn dat het daadwerkelijk om herpes gaat. De blaasjes bevinden zich echter buiten de urinebuis.

Is een soa test bij StadsKliniek echt anoniem?2020-01-20T16:02:14+01:00

Ja, een soa test bij StadsKliniek is altijd anoniem. Wij zijn ons ervan bewust dat een soa een ongemakkelijk en gevoelig onderwerp is. Toch is het van groot belang om regelmatig een soa test te laten uitvoeren. Alleen zo weet je zeker dat je niet een soa draagt. 

Door een volledig anoniem, discrete en bovendien betrouwbare soa test aan te bieden, willen wij de drempel voor een soa test verlagen. De soa klinieken van StadsKliniek bevinden zich altijd op een rustige locatie. Je loopt eenvoudig binnen en staat meestal na een kwartier alweer buiten. De uitslag ontvang je altijd anoniem en altijd binnen één werkdag.

Een anonieme soa test laten uitvoeren? Maak direct een afspraak bij StadsKliniek.

Waarom een soa test bij StadsKliniek?2020-01-20T16:04:19+01:00

Bij veel testlocaties zijn er lange wachtrijen voor een soa test, soms wel maanden. Dit is erg onwenselijk, omdat in deze periode klachten kunnen verergeren en een soa verder verspreid kan worden. StadsKliniek hanteert daarom geen wachttijden voor het maken van een afspraak. Je kunt altijd op korte termijn terecht voor een soa test.

Daarnaast kan StadsKliniek als privékliniek voordelige soa tests aanbieden. Dit gaat nooit ten kosten van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de soa test: wij maken gebruik van soa tests met de hoogst mogelijke kwaliteit en laten monsters testen in gecertificeerde laboratoria.

In tegenstelling tot andere testinstellingen, ontvang je bij StadsKliniek altijd binnen één werkdag al de uitslag van je soa test. Je hoeft zo niet langdurig rond te lopen met twijfel of stress over de eventuele aanwezigheid van een soa.

Een soa test bij StadsKliniek is bovendien volledig anoniem en discreet. Dit is voor ons erg belangrijk.

Tenslotte kun je bij StadsKliniek ook direct behandeld worden als je soa test positief blijkt te zijn. De BIG-geregistreerde artsen van StadsKliniek zijn erg ervaren en kunnen je uitstekend verder helpen om zo snel mogelijk de juiste behandeling te ontvangen.

Wil je een soa test laten uitvoeren? Maak dan direct een afspraak bij een soa kliniek van StadsKliniek. StadsKliniek heeft locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven en Almere.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op via telefoon, email of WhatsApp.

Wij zullen je dan direct verder helpen.